Giriş Kayıt
Ali Barlik

Ali Barlik


Yapımcı

Ali Barlik, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1987 Komedi Yapımcı 2.5 11
1979 Dram Yapımcı 6.7 28
1978 Macera Yapımcı 5.9 12
1978 Romantik Yapımcı    
1978 Komedi Yapımcı    
1978 Komedi Yapımcı    
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,793) Daredevil (2,648) Shameless (2,388) The Flash (2,033) Better Call Saul (1,987) Arrow (1,581) The Big Bang Theory (1,388) La Casa de Papel (1,046) Manifest (951) Black Mirror (861)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018