Giriş Kayıt
Kuo Chiang Li

Kuo Chiang Li


Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Kuo Chiang Li, yönetmen asistanı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kung Fu’nun 7 Adımı
1979 Yönetmen Asistanı 6.2 136
1973 Aksiyon Oyuncu
Yönetmen Asistanı
5.7 23
1972 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.7 73
1971 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.8 368
1971 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.5 151

İsimsiz Kahramanlar
1971 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.4 114

Yeni Tek Kollu Kahraman
1971 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.4 1,087
1971 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.1 355
1970 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.2 45
1970 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.7 562
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018