Giriş Kayıt
Dorly Jean-Louis

Dorly Jean-Louis


Oyuncu

Dorly Jean-Louis, oyuncu.

Firehouse Dog (2007) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dorly
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 7.1 11,995
2015 Dram Oyuncu 6.8 23,885
2011 Suç Oyuncu 7.3 14,011
2010 Aksiyon Oyuncu 6.3 94,707

Daniel'in Kızı
2008 Dram Oyuncu 6.2 435
2007 Aksiyon Oyuncu 5.5 5,226

Zengin Ol Yada Uğrunda Öl
2005 Biyografi Oyuncu 5.2 40,627
Film Altyazıları
Venom (3,254) A Simple Favor (2,880) First Man (2,082) Roma (1,964) Between Worlds (1,337) Lukas (1,160) The Predator (1,071) The House with a Clock in Its Walls (966) Sky Hunter (899) Mowgli (828)
Dizi Altyazıları
Arrow (3,075) Vikings (3,042) The Flash (2,035) Supernatural (1,876) Supergirl (1,684) Counterpart (1,125) La Casa de Papel (905) Friends (758) The Big Bang Theory (732) Doctor Who (704)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018