Giriş Kayıt
Ivan Anderson

Ivan Anderson (38)


Oyuncu

Ivan Anderson, 01 Ocak 1981 doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1981
Diğer Bir İsmi: Ivan Subay
Boyu: 1.63 m
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 37 Dram Oyuncu 6.0 658
2017 36 Romantik Oyuncu 5.5 35

Krala Mektup
2014 33 Dram Oyuncu 6.9 221
2014 33 Oyuncu 6.7 125
2012 Suç Oyuncu 6.5 107

Ay'ın Dörtte Üçü
2011 30 Komedi Oyuncu 7.0 711
2010 29 Dram Oyuncu 6.2 339
2006 Suç Oyuncu 7.1 140
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (158,356) Into the Badlands (2,628) The Flash (2,228) American Gods (1,890) Arrow (1,530) Vikings (1,389) The Big Bang Theory (1,310) Gotham (1,218) The Blacklist (1,177) Supernatural (1,093)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019