Giriş Kayıt
Michele Braga

Michele Braga


Müzisyen

Michele Braga, müzisyen.

Lo chiamavano Jeeg Robot (2015), Dogman (2018), Smetto quando voglio: Ad honorem (2017), Benedetta follia (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Müzik 7.3 9,643
2018 Müzik 6.9 19
2018 Müzik 6.1 15
2018 Komedi Müzik 5.9 748
2017 Aksiyon Müzik 6.9 1,405
2017 Komedi Müzik 5.6 620
2017 Kısa Metraj Müzik    
2017 Komedi Müzik 5.8 389
2017 Dram Müzik 5.5 129
2016 Komedi Müzik 2.2 200
2015 Aksiyon Müzik 7.1 11,034
2014 Komedi Müzik 5.7 379
2014 Dram Müzik 6.4 230
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019