Giriş Kayıt
Robert Walak

Robert Walak


Yapımcı

Robert Walak, yapımcı.

(2011) Utanç (2011), (2014) İnfaz (2014), (2015) Altınlı Kadın (2015), (2013) Seninle Yaşıyorum (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi 8.1 167,056
2016 Dram Yapımcı 8.2 10,687

Altınlı Kadın
2015 Dram Yapımcı 7.3 46,298
2014 Belgesel Yapımcı 8.1 241

İnfaz
2014 Dram Yapımcı 7.4 50,619

Seninle Yaşıyorum
2013 Aksiyon Yapımcı 6.5 25,388
2013 Dram Yapımcı 6.3 2,007

Siyahlı Kadın
2012 Dram Çeşitli 6.4 161,048

Utanç
2011 Dram Yapımcı 7.2 166,644
2011 Dram Yapımcı 5.5 1,526

Zoraki Kral
2010 Biyografi Çeşitli 8.0 573,741
2009 Aksiyon Yapımcı 5.2 18,511

Kontrol
2007 Biyografi 7.7 55,728
Film Altyazıları
Apostle (3,465) Ant-Man and the Wasp (3,375) The Meg (2,655) Destination Wedding (1,118) UFO (1,081) 22 July (1,069) Deadpool 2 (1,042) The Spy Who Dumped Me (1,015) Skyscraper (860) The Equalizer 2 (728)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018