Giriş Kayıt
Robert Walak

Robert Walak


Yapımcı

Robert Walak, yapımcı.

(2011) Utanç (2011), (2014) İnfaz (2014), (2015) Altınlı Kadın (2015), (2013) Seninle Yaşıyorum (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi 8.1 170,072
2016 Dram Yapımcı 8.2 16,663

Altınlı Kadın
2015 Dram Yapımcı 7.3 46,835
2014 Belgesel Yapımcı 8.1 344

İnfaz
2014 Dram Yapımcı 7.4 51,066

Seninle Yaşıyorum
2013 Aksiyon Yapımcı 6.5 25,564
2013 Dram Yapımcı 6.3 2,267

Siyahlı Kadın
2012 Dram Çeşitli 6.4 162,316

Utanç
2011 Dram Yapımcı 7.2 167,983
2011 Dram Yapımcı 5.6 1,639

Zoraki Kral
2010 Biyografi Çeşitli 8.0 578,550
2009 Aksiyon Yapımcı 5.1 18,675

Kontrol
2007 Biyografi 7.7 56,810
Dizi Altyazıları
Vikings (6,380) Supernatural (4,013) The Flash (1,612) Titans (1,584) Outlander (1,392) Arrow (1,303) The Big Bang Theory (1,256) Friends (1,112) La Casa de Papel (1,102) The Protector (850)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018