Giriş Kayıt
Natalie Madueño

Natalie Madueño (31)


Oyuncu

Natalie Madueño, 07 Kasım 1987 Copenhagen, Danimarka doğumlu oyuncu.

Follow the Money (2016), Steppeulven (2014), Lev stærkt (2014), (2016) Swinger (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Kasım 1987
Doğum Yeri: Copenhagen, Danimarka
Burcu: Akrep
Boyu: 1.7 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 31 Dram Oyuncu 7.5 37
2018 Aksiyon Oyuncu 6.9 417
2016 29 Komedi Oyuncu 6.2 1,395
2016 29 Komedi Oyuncu 5.1 319
2016 Suç Oyuncu 7.5 2,332
2014 27 Dram Oyuncu 6.6 806
2014 27 Dram Oyuncu 5.6 585

Hoyrat Bölge
2006 19 Dram Oyuncu 6.4 1,160
Dizi Altyazıları
Origin (3,631) Narcos: Mexico (2,811) The Big Bang Theory (2,049) Titans (1,991) Supernatural (1,831) Doctor Who (1,578) The Last Ship (1,304) Outlander (1,249) The Last Kingdom (1,213) The Flash (1,076)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018