Giriş Kayıt
Janelle Croshaw

Janelle Croshaw


Görsel Efekt, Oyuncu

Janelle Croshaw, görsel efekt, oyuncu.

Elm Sokağında Kabus (2010), Kayıp Nehir (2014), Karanlıklar Lordu (1999), (2007) Zodiac (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tek Gördüğüm Sensin
2016 Dram Görsel Efekt 5.4 7,717

Kayıp Nehir
2014 Dram Görsel Efekt 5.8 15,497

Aşk
2013 Dram Görsel Efekt 8.0 461,836

Zorlu İkili
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 180,957

Son Vurgun
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 111,215

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 194,904

Tron Efsanesi
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 294,528

Elm Sokağında Kabus
2010 Korku Görsel Efekt 5.2 85,086
2010 Kısa Metraj Görsel Efekt 7.9 7,072
2009 Belgesel Oyuncu 8.0 114

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Görsel Efekt 7.8 535,554

Gecenin İki Yüzü
2007 Suç Görsel Efekt 6.9 79,584

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 552,944
2007 Suç Görsel Efekt 7.7 387,044

Ben, Robot
2004 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 460,710

Sessiz Ve Derinden
2001 Komedi Görsel Efekt 6.9 140,602

Karanlıklar Lordu
1999 Aksiyon Görsel Efekt 4.1 10,579
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019