Giriş Kayıt
Eve Schoukroun

Eve Schoukroun


Yapımcı

Eve Schoukroun, yapımcı.

Dipnot (2011), Dancer (2016), Swinging Safari (2018), Hollow in the Land (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Yapımcı 5.6 10,353
2018 Komedi Çeşitli 5.5 1,276
2018 Komedi Yapımcı 5.9 438

Karşınızda Grace Jones
2017 Belgesel Çeşitli 6.1 751

Cumartesi Grubu
2017 Dram Çeşitli 6.2 472
2017 Dram Çeşitli 5.6 1,185

Pervane
2017 Animasyon Çeşitli 7.7 12,891
2016 Dram Çeşitli 6.8 1,943
2016 Belgesel Çeşitli 7.9 2,137

Karatavuk
2016 Dram Yapımcı 6.2 7,613
2016 Dram Çeşitli 5.8 8,046

Dehşet Odası
2015 Suç Çeşitli 7.0 87,475
2015 Komedi Yapımcı
Çeşitli
6.5 3,625

Mükemmel Bir Gün
2015 Dram Çeşitli 6.8 17,629
2014 Dram Çeşitli 5.1 321

Hayallerimdeki Kadın
2014 Dram Çeşitli 5.6 6,460

Ben Gibi
2014 Dram Çeşitli 6.0 190

Seni Seviyorum Rio
2014 Komedi Çeşitli 5.2 1,585

Denizin Şarkısı
2014 Animasyon Çeşitli 8.1 42,399
2014 Dram Çeşitli 4.6 4,134
2014 Suç Çeşitli 7.6 3,485

Sibirya Mafyası
2013 Suç Çeşitli 6.4 6,852

Aşkta Yanlış Yoktur
2013 Komedi Çeşitli 6.1 8,935

Görünmeyen Kadın
2013 Biyografi Yapımcı 6.2 8,545
2013 Dram Çeşitli 6.9 42,309

Beytüllahim
2013 Dram Çeşitli 7.1 1,887

Tersyüz: İnsanların Sanat Projesi
2013 Belgesel Çeşitli 7.5 62

Bir Vampir Hikayesi
2012 Dram Çeşitli 6.5 37,567

Son Konser
2012 Dram Çeşitli 7.1 12,832
2012 Komedi Yapımcı 4.5 1,325

Hizmetkar Albert Nobbs
2011 Dram Çeşitli 6.7 21,978
2011 Dram Çeşitli 6.4 4,836

Dipnot
2011 Dram Çeşitli 7.1 5,250

Küçük Kuşlar
2011 Dram Çeşitli 6.2 4,524

Ölüm Odası
2010 Dram Yapımcı 5.6 8,270
2010 Komedi Yapımcı 6.2 19,225

Anneler ve Kızları
2009 Dram Çeşitli 7.2 10,862

Alice Creed Kayboldu
2009 Suç 6.7 23,197

Çılgın Aile
2009 Komedi Çeşitli 7.4 29,132

Abim Evin Tek Çocuğu
2007 Komedi Çeşitli 7.1 5,683

Sırlar
2007 Dram Çeşitli 7.0 1,794

Kır Evi Arkadaşı
2006 Komedi Çeşitli 6.8 20,924
2006 Komedi Çeşitli 6.7 75,424

Şimşekkıran
2006 Aksiyon Çeşitli 5.1 22,107

Şanslı Slevin
2006 Suç Çeşitli 7.8 286,357

Dokuz Kadın
2005 Dram Çeşitli 6.8 6,273

Maç Sayısı
2005 Dram Çeşitli 7.6 189,105

Kal, Gitme
2004 Dram Çeşitli 7.1 7,351

Hiç Korkmuyorum
2003 Suç Çeşitli 7.5 13,495

Yok Ya!
2003 Komedi Çeşitli 6.4 27,981
1997 Biyografi Çeşitli 6.9 13,651
Dizi Altyazıları
True Detective (6,910) Shameless (3,307) Vikings (2,700) Inside No. 9 (1,912) Shooter (1,599) Gotham (1,467) The Umbrella Academy (1,103) The Blacklist (1,030) Doom Patrol (878) The Big Bang Theory (861)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019