Giriş Kayıt
Jared Cyr

Jared Cyr


Oyuncu, Kostümcü

Jared Cyr, oyuncu, kostümcü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Gerilim Oyuncu 6.9 7
2012 Fantastik Oyuncu 6.3 96
2012 Kısa Metraj Oyuncu 4.0 21

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Oyuncu 6.6 233,207
2008 Dram Kostüm Bölümü
Oyuncu
6.5 3,728
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,793) Daredevil (2,648) Shameless (2,388) The Flash (2,033) Better Call Saul (1,987) Arrow (1,581) The Big Bang Theory (1,388) La Casa de Papel (1,046) Manifest (951) Black Mirror (861)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018