Giriş Kayıt
Charlotte Spencer

Charlotte Spencer (32)


Oyuncu

Charlotte Spencer, 26 Eylül 1991 Harlow, Essex, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Sanditon (2019), The Living and the Dead (2016), Glue (2014), Wild Bill (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Eylül 1991
Doğum Yeri: Harlow, Essex, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Terazi
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Suç Oyuncu    
2021 30 Komedi Oyuncu 3.6 1,184
2020 29 Biyografi Oyuncu 6.9 3,940
2020 Komedi Oyuncu 8.8 115,076
2020 Suç Oyuncu 7.2 1,805
2020 29 Komedi Oyuncu 6.3 10,393
2020 Dram Oyuncu 7.4 265
2019 Dram Oyuncu 7.7 17,913
2018 Animasyon Oyuncu 7.2 6,898
2017 26 Kısa Metraj Oyuncu 6.8 114
2016 Dram Oyuncu 7.3 3,805
2015 Dram Oyuncu 6.5 938
2014 Suç Oyuncu 7.1 1,807
2014 23 Dram Oyuncu 5.7 340

Sefiller
2012 21 Dram Oyuncu 7.5 344,182
2012 Suç Oyuncu 8.7 69,094

Karanlık Gölgeler
2012 21 Komedi Oyuncu 6.2 279,227
2011 20 Dram Oyuncu 7.2 14,527
2007 Suç Oyuncu 6.6 3,393
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024