Giriş Kayıt
Alicia Vikander

Alicia Vikander (34)


Oyuncu, Yapımcı

Alicia Amanda Vikander, 03 Ekim 1988 Gothenburg, Västra Götalands län, İsveç doğumlu oyuncu, yapımcı.

2017 yılının Ekim ayında Michael Fassbender ile evlendi.

Ex Machina (2014), Kod Adı: U.N.C.L.E. (2015), Jason Bourne (2016), Tomb Raider (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Alicia Amanda Vikander
Doğum Tarihi: 03 Ekim 1988
Doğum Yeri: Gothenburg, Västra Götalands län, İsveç
Burcu: Terazi
Boyu: 1.68 m
8.2 (83 Oy)
  • Currently 164.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (53)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.5 373
2021 33 Dram Oyuncu 7.1 2,431
2021 33 Aksiyon Oyuncu 5.6 22,237

Yeşil Şövalye
2021 33 Macera Oyuncu 6.6 100,818
2020 32 Biyografi Oyuncu 5.9 3,317

Deprem Kuşu
2019 31 Suç Oyuncu 5.9 14,826

Siyah Kristal: Direniş Çağı
2019 Macera Oyuncu 8.4 25,121
2018 30 Belgesel Oyuncu 7.2 1,875
2018 30 Aksiyon Oyuncu 6.3 215,469
2017 29 Animasyon Oyuncu 5.0 244
2017 29 Macera Oyuncu
Yapımcı
5.7 4,406
2017 29 Animasyon Oyuncu 5.6 399
2017 29 Dram Oyuncu 6.2 21,481
2017 Komedi Oyuncu 6.8 1,995

Derin Sular
2017 29 Dram Oyuncu 5.4 8,694

Hayat Işığım
2016 28 Dram Oyuncu 7.2 57,351
2016 28 Aksiyon Oyuncu 6.6 228,709
2016 Oyuncu 6.4 2,168
2016 Komedi Oyuncu 7.0 943

Danimarkalı Kız
2015 27 Biyografi Oyuncu 7.1 187,275

Çok Pişmiş
2015 27 Komedi Oyuncu 6.6 119,918

Kod Adı: U.N.C.L.E.
2015 27 Aksiyon Oyuncu 7.2 309,594
2015 27 Belgesel Oyuncu 7.4 2,328
2014 26 Dram Oyuncu 7.7 545,852

Yedinci Oğul
2014 26 Aksiyon Oyuncu 5.5 77,783
2014 26 Biyografi Oyuncu 7.2 29,227
2014 Komedi Oyuncu 7.1 18,228

Kan Kardeş
2014 26 Aksiyon Oyuncu 6.4 28,438
2013 25 Dram Oyuncu 6.4 2,504

Wikileaks: Beşinci Kuvvet
2013 25 Biyografi Oyuncu 6.2 41,460
2012 24 Dram Oyuncu 6.6 101,067

Yasak Aşk
2012 24 Biyografi Oyuncu 7.5 48,114
2011 23 Dram Oyuncu 5.9 2,793

Sevilen
2010 22 Dram Oyuncu 6.9 4,747
2008 20 Kısa Metraj Oyuncu 6.4 576
2007 Korku Oyuncu 6.3 64
2005 Aile Oyuncu 5.0 109
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 409
1996 News Oyuncu 3.2 857
1994 News Oyuncu 3.3 901
1992 News Oyuncu 4.3 377
1991 News Oyuncu 6.9 312
1981 News Oyuncu 3.5 2,519
1978 Belgesel Oyuncu 6.7 2,399
1952 News Oyuncu 4.6 2,224
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022