Giriş Kayıt
Petra Hrebícková

Petra Hrebícková (39)


Oyuncu

Petra Hrebícková, 19 Eylül 1979 Hodonín, Çekoslavakya [bugünkü Çek Cumhuriyeti] doğumlu oyuncu.

İngiltere Kralına Hizmet Ettim (2006) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Eylül 1979
Doğum Yeri: Hodonín, Çekoslavakya [bugünkü Çek Cumhuriyeti]
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 38 Komedi Oyuncu 4.9 261
2016 37 Komedi Oyuncu 6.3 175
2015 Komedi Oyuncu 3.4 9
2014 Aile Oyuncu 3.5 11

Erkeğin Derdi Ceviz Kırmak
2011 32 Komedi Oyuncu 7.2 2,260
2009 30 Dram Oyuncu 7.1 582
2009 30 Oyuncu 6.1 61

İngiltere Kralına Hizmet Ettim
2006 27 Komedi Oyuncu 7.4 6,254
2005 Suç Oyuncu 6.4 35
2002 Aksiyon Çeşitli 9.0 2,292
- Kısa Metraj Oyuncu    
Film Altyazıları
Ant-Man and the Wasp (3,830) Apostle (3,722) The Meg (3,308) Destination Wedding (1,346) The Spy Who Dumped Me (1,264) Deadpool 2 (1,196) UFO (1,167) 22 July (1,164) The Equalizer 2 (972) Skyscraper (967)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018