Giriş Kayıt
Luna Maya

Luna Maya (35)


Oyuncu

Luna Maya, 25 Ağustos 1983 Denpasar, Bali, Endonezya doğumlu oyuncu.

Ölüm Oyunu (2014) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Ağustos 1983
Doğum Yeri: Denpasar, Bali, Endonezya
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 35 Aksiyon Oyuncu 7.7 24
2017 34 Dram Oyuncu 4.2 488
2017 34 Korku Oyuncu 5.4 124
2017 34 Dram Oyuncu 7.6 217
2017 34 Dram Oyuncu    

Ölüm Oyunu
2014 31 Aksiyon Oyuncu 6.5 4,296
2012 29 Komedi Oyuncu 6.8 38
2011 28 Komedi Oyuncu 4.8 13
2008 25 Komedi Oyuncu 4.2 19
2008 25 Romantik Oyuncu 5.5 351
2006 23 Oyuncu 6.1 62
2004 21 Komedi Oyuncu 5.9 188
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018