Giriş Kayıt
Justin Kling

Justin Kling


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Justin Kling, kameraman, görüntü yönetmeni.

Storage Wars: Texas (2011), Ağır Yaşamlar (2012), Adalet Peşinde (2011), Drugs, Inc. (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Kameraman 5.7 270

Hayat Avcısı
2012 Belgesel Kameraman 7.5 41,329

Devrim
2012 Aksiyon Kameraman 6.7 77,313
2012 Dram Kameraman 5.4 378

Ağır Yaşamlar
2012 Reality-TV Kameraman 6.6 686
2011 Reality-TV Görüntü Yönetmeni
Kameraman
5.1 1,068

Adalet Peşinde
2011 Dram Kameraman 6.9 21,069
2011 Dram Kameraman 5.3 540
2010 Gerilim Kameraman 4.2 495
2010 Aksiyon Kameraman 4.5 1,124
2010 Suç Kameraman 4.7 68
2010 Belgesel Kameraman 7.9 1,051
2010 Aksiyon Kameraman 7.0 3,062
2010 Dram Kameraman 7.0 810

Yılın Bahçesi
2009 Komedi Kameraman 5.2 441
2008 Dram Kameraman 6.0 230
Dizi Altyazıları
Vikings (4,040) Arrow (2,641) The Flash (2,334) Supernatural (1,664) Titans (1,655) Doctor Who (1,496) Outlander (1,392) The Gifted (1,128) The Big Bang Theory (1,101) La Casa de Papel (1,015)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018