Giriş Kayıt
Laramie Dennis

Laramie Dennis


Casting, Oyuncu Yönetmeni, Sesler

Laramie Dennis, casting, oyuncu yönetmeni, sesler.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Reality-TV Casting 6.5 367
2012 Komedi Çeşitli 6.1 60
2012 Gerilim Çeşitli 6.8 36
2006 Kısa Metraj Sesler 5.9 7
2004 Game-Show Oyuncu Yönetmeni
Casting
7.4 9,364
Dizi Altyazıları
Vikings (9,684) Supernatural (3,970) Titans (2,148) The Gifted (1,404) The Big Bang Theory (1,267) La Casa de Papel (1,067) Manifest (1,060) Black Mirror (1,007) Peaky Blinders (943) Friends (840)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018