Giriş Kayıt
Selim Bayraktar

Selim Bayraktar


Oyuncu

Selim Bayraktar, oyuncu.

Muhteşem Yüzyıl (2011), Romantik komedi 2: Bekarliga veda (2013), Aşk Sana Benzer (2015), Görünen Adam (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.70 m
10.0 (3 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Oyuncu 6.2 75
2018 Komedi Oyuncu 6.0 45
2018 Dram Oyuncu 6.2 276
2018 Oyuncu 6.1 124
2017 Komedi Oyuncu 5.1 2,748
2017 Aksiyon Oyuncu 7.7 1,639
2017 Dram Oyuncu 8.0 635
2017 Macera Oyuncu 7.0 1,112
2017 Dram Oyuncu 5.5 3,315
2017 Komedi Oyuncu 4.0 1,848

Kanlı Girdap
2017 Korku Oyuncu 5.4 58
2016 Aksiyon Oyuncu 6.2 297
2015 Dram Oyuncu 3.7 129
2015 Dram Oyuncu 3.8 2,527
2015 Kısa Metraj Oyuncu 6.6 107
2013 Suç Oyuncu 7.1 939
2013 Komedi Oyuncu 5.2 2,719
2011 Biyografi Oyuncu 6.6 13,138
2009 Dram Oyuncu 5.4 191
2009 Dram Oyuncu 5.8 344
2006 Dram Oyuncu 7.7 269
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019