Giriş Kayıt
Kevin E. Scott

Kevin E. Scott


Oyuncu

Kevin Scott Holland, oyuncu.

Gerçek İsmi: Kevin Scott Holland
Diğer Bir İsmi: kevin scott Holland | Kevin Scott
Boyu: 1.93 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi 6.8 51
2013 Komedi Oyuncu 3.8 63
2012 Komedi Oyuncu 4.7 509
2011 Korku Oyuncu 2.3 456

Vur Kaç
2009 Korku Oyuncu 4.6 3,698

Diş Ve Çivi
2007 Dram Oyuncu 4.9 3,562
Film Altyazıları
Hunter Killer (9,355) A Star Is Born (5,355) Bohemian Rhapsody (3,482) Keepers (2,641) Suspiria (2,422) Museo (1,851) Ashes in the Snow (1,505) Revenger (1,339) Venom (1,289) First Man (1,287)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,359) Vikings (8,844) Luther (2,796) The Flash (2,236) The Punisher (2,165) The Big Bang Theory (1,716) The Blacklist (1,545) Black Mirror (1,529) Friends (1,305) Peaky Blinders (1,304)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019