Giriş Kayıt
Cherlyn Schaefer

Cherlyn Schaefer (35)


Kostümcü, Oyuncu

Cherlyn Louise Gurosko, 25 Nisan 1983 Batesville, Arkansas, ABD doğumlu kostümcü, oyuncu.

Terminatör 4: Kurtuluş (2009) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Cherlyn Louise Gurosko
Doğum Tarihi: 25 Nisan 1983
Doğum Yeri: Batesville, Arkansas, ABD
Diğer Bir İsmi: Cherl Schaefer
Takma İsmi: Sissy
Burcu: Boğa
Web Sitesi: |
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Çeşitli 8.1 626
2017 Dram Çeşitli 7.5 10,298

Bu Dünyanın Dışında
2017 34 Macera Çeşitli 6.4 38,561
2017 34 Macera Çeşitli 5.6 35
2017 Aksiyon Çeşitli 7.5 7,132

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 33 Aksiyon Çeşitli 5.2 151,497

Labirent: Alev Deneyleri
2015 32 Aksiyon Çeşitli 6.3 195,169
2014 Dram Çeşitli 7.3 9,426

Korku Gecesi
2011 28 Komedi Kostüm Bölümü 6.4 93,474

Limonata Ağzı
2011 28 Aile Kostüm Bölümü 7.0 11,685

Kapımdaki Casus
2010 27 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.5 35,971
2010 27 Macera Kostüm Bölümü 3.2 575

Çılgın Kalp
2009 26 Dram Kostüm Bölümü 7.3 78,167

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 26 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.6 315,867
2008 Komedi Kostüm Bölümü 6.7 218
2008 Suç Kostüm Bölümü 9.5 1,151,063

Adaletin Peşinde
2007 24 Aksiyon Oyuncu 5.4 4,770

Kayıp Oda
2006 Aksiyon Oyuncu 8.3 26,469
2003 20 Romantik Oyuncu 6.2 3,815
Dizi Altyazıları
Vikings (12,607) True Detective (6,215) The Punisher (5,901) The Big Bang Theory (3,437) Supernatural (3,415) Luther (2,606) Gotham (2,401) The Blacklist (1,936) Star Trek: Discovery (1,821) Project Blue Book (1,713)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019