Giriş Kayıt
Helen Giles

Helen Giles


Yapımcı

Helen Giles, yapımcı.

(2005) Imagine Me & You (2005), (2014) Tatilde Ne Yaptık (2014), (2006) Kar Pastası (2006), (2005) Tristram Shandy: Uyduruk Bir Öykü (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tatilde Ne Yaptık
2014 Komedi Çeşitli 6.9 16,782
2014 Komedi Çeşitli 6.3 7,913

Umudun Peşinde
2013 Biyografi Çeşitli 7.6 88,051
2012 Kısa Metraj Yapımcı 7.2 354

Kevin Hakkında Konuşmalıyız
2011 Suç Çeşitli 7.5 121,846

Parlak Yıldız
2009 Biyografi Çeşitli 7.0 23,823

Kar Pastası
2006 Dram Çeşitli 7.6 11,752

Tristram Shandy: Uyduruk Bir Öykü
2005 Komedi Çeşitli 6.8 11,905
2005 Komedi Çeşitli 6.8 27,163
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019