Giriş Kayıt
Yasemin Sannino

Yasemin Sannino


Oyuncu, Müzisyen

Yasemin Sannino, oyuncu, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 6.1 59
2016 Komedi Oyuncu 7.5 7,730
2013 Komedi Oyuncu 5.6 16
2012 Dram Müzik 5.4 354
2012 Dram Oyuncu 5.7 16
2011 Komedi Müzik 6.1 396
2011 Suç Oyuncu 5.8 1,882
2011 Müzik Oyuncu 7.4 5
2009 Biyografi Müzik 5.4 143
2009 Dram Müzik 4.4 1,153
2006 Macera Müzik 5.3 1,094

The Stone Merchant
2006 Dram Müzik 4.3 891
2000 Komedi Oyuncu 6.8 795
Dizi Altyazıları
Vikings (6,516) Supernatural (1,996) Titans (1,637) Outlander (1,457) The Big Bang Theory (1,265) Friends (955) The Flash (910) La Casa de Papel (827) Arrow (804) Black Mirror (663)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018