Giriş Kayıt
Yasemin Sannino

Yasemin Sannino


Oyuncu, Müzisyen

Yasemin Sannino, oyuncu, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 6.0 55
2016 Komedi Oyuncu 7.5 7,474
2013 Komedi Oyuncu 5.6 16
2012 Dram Müzik 5.4 349
2012 Dram Oyuncu 5.7 16
2011 Komedi Müzik 6.1 391
2011 Suç Oyuncu 5.8 1,874
2011 Müzik Oyuncu 7.4 5
2009 Biyografi Müzik 5.4 138
2009 Dram Müzik 4.4 1,142
2006 Macera Müzik 5.3 1,084

The Stone Merchant
2006 Dram Müzik 4.3 886
2000 Komedi Oyuncu 6.7 788
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,810) Daredevil (2,667) Shameless (2,396) The Flash (2,040) Better Call Saul (1,998) Arrow (1,583) The Big Bang Theory (1,408) La Casa de Papel (1,054) Manifest (954) Black Mirror (864)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018