Giriş Kayıt
Princess Donna

Princess Donna (42)


Oyuncu

Princess Donna, 23 Ocak 1982 New York, ABD doğumlu oyuncu.

Cherry'nin Hikayesi (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Ocak 1982
Doğum Yeri: New York, ABD
Burcu: Kova
1.0 (1 Oy)
  • Currently 20/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 31 Belgesel Oyuncu 6.2 1,286

Cherry'nin Hikayesi
2012 30 Dram Oyuncu 4.8 10,919
2011 Kısa Metraj Oyuncu    
2010 28 Kısa Metraj Oyuncu 2.0 10
2009 27 Komedi Oyuncu 4.4 82
2009 27 Belgesel Oyuncu 6.4 871
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024