Giriş Kayıt
Mitch Landrieu

Mitch Landrieu (63)


Oyuncu

Mitchell Joseph Landrieu, 16 Ağustos 1960 New Orleans, Louisiana, ABD doğumlu oyuncu.

Mekanik (2011), Son Vurgun (2012), Midnight Special (2016), Sislerin İçinden (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Mitchell Joseph Landrieu
Doğum Tarihi: 16 Ağustos 1960
Doğum Yeri: New Orleans, Louisiana, ABD
Diğer Bir İsmi: Lt. Governor Mitch Landrieu | Mayor Mitch Landrieu
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Eyvah Annem Dağıttı!
2016 56 Komedi 6.2 133,934
2016 56 Macera 6.6 83,748

Hesaplaşma
2016 56 Dram 5.3 17,693
2015 55 Dram 5.6 46,496
2014 54 Dram 6.6 16,809

99 Ev
2014 54 Dram 7.1 37,782

Son Vurgun
2012 52 Aksiyon 6.4 126,022

Mekanik
2011 51 Aksiyon 6.5 170,571
2010 Belgesel Oyuncu 7.6 574

Sislerin İçinden
2009 49 Suç 6.1 19,756
2006 Belgesel Oyuncu 8.5 4,788
1989 News Oyuncu 3.5 725
1968 Belgesel Oyuncu 7.5 4,297
1954 News Oyuncu 6.0 274
1947 News Oyuncu 5.5 677
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024