Giriş Kayıt
Matt Nable

Matt Nable (50)


Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Matt Nable, 08 Mart 1972 Kuzey Beaches, Sydney, New Güney Wales, Avustralya doğumlu oyuncu, senarist, yönetmen.

Riddick (2013), Barracuda (2016), Winter (2015), Bikie Wars: Brothers in Arms (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Mart 1972
Doğum Yeri: Kuzey Beaches, Sydney, New Güney Wales, Avustralya
Diğer Bir İsmi: Matt Nable
Burcu: Balık
Boyu: 1.81 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Suç Yönetmen
Senarist
Oyuncu
   
2022 50 Aksiyon Oyuncu 5.1 3,576
2022 Suç Oyuncu    
2021 Gizem Oyuncu 7.7 212
2020 48 Suç Oyuncu 6.8 27,242
2020 Gerilim Oyuncu 7.1 18
2019 47 Komedi Oyuncu 6.7 543
2018 Suç Oyuncu 8.6 18,576
2018 Suç Oyuncu 6.7 911
2017 45 Suç Senarist
Oyuncu
5.3 1,080
2017 Dram Oyuncu 6.8 328
2017 45 Dram Oyuncu 6.5 3,434

Şeytanın Oğlu
2016 44 Korku Oyuncu 5.2 13,349

Savaş Vadisi
2016 44 Biyografi Oyuncu 8.1 524,695
2016 Dram Oyuncu 7.0 419
2016 Suç Oyuncu 8.0 13,388
2016 Dram Oyuncu 7.8 1,257

Geleceğin Efsaneleri
2016 Aksiyon Oyuncu 6.8 105,225

Süper Kahraman Dövüş Kulübü
2015 Kısa Metraj Oyuncu 8.5 3,049
2015 Suç Oyuncu 7.3 1,304
2015 Savaş Oyuncu 7.9 2,127
2014 42 Dram Oyuncu 7.0 105

Kan Kardeş
2014 42 Aksiyon Oyuncu 6.4 28,438
2013 41 Aksiyon Oyuncu 6.4 167,762
2013 41 Dram Oyuncu 5.8 2,718

Dönüş
2013 41 Dram Oyuncu 5.8 1,452

Ok
2012 Aksiyon Oyuncu 7.5 431,910
2012 40 Dram Oyuncu 5.1 1,716
2012 Dram Oyuncu 7.0 782
2011 39 Aksiyon Oyuncu 6.4 131,227
2011 39 Dram Oyuncu 6.1 1,111
2008 36 Aksiyon Oyuncu 4.5 345
2008 Suç Oyuncu 8.1 4,927
2007 Suç Oyuncu 7.2 603
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022