Giriş Kayıt
Ørjan Gamst

Ørjan Gamst


Oyuncu, Sanat Bölümü

Ørjan Gamst, oyuncu, sanat bölümü.

Død snø 2 (2014), (2009) Død snø (2009), (2007) Kill Buljo: The Movie (2007), (2017) Dragonheart: Battle for the Heartfire (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 5.6 127

Yedinci Hayat
2017 Aksiyon Oyuncu 6.9 72,429
2017 Fantastik Oyuncu 5.3 1,413
2014 Aksiyon Oyuncu 6.9 19,287
2013 Komedi Oyuncu 5.0 645
2011 Komedi Oyuncu 3.2 373
2009 Komedi Oyuncu
Sanat Bölümü
6.3 59,029
2007 Aksiyon Oyuncu 5.7 3,183
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,649) Shameless (2,262) Fear the Walking Dead (1,911) Suits (1,752) Castle Rock (1,655) Bodyguard (1,559) The Sinner (1,455) La Casa de Papel (1,454) The 100 (1,273) Mayans M.C. (1,210)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018