Giriş Kayıt
Oren Hawxhurst

Oren Hawxhurst (37)


Dublör, Oyuncu

Oren Hawxhurst, 07 Temmuz 1981 New Orleans, Louisiana, ABD doğumlu dublör, oyuncu.

Kökler (2016), Efsanevi (2010), Blood Out (2011), Tehlikeli Uçuş (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Oren Hawxhurst
Doğum Tarihi: 07 Temmuz 1981
Doğum Yeri: New Orleans, Louisiana, ABD
Diğer Bir İsmi: Luke Hawx
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Oyuncu    

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 36 Aksiyon Oyuncu 6.7 172,866
2017 36 Aksiyon Dublör
Oyuncu
8.1 530,725
2016 Gerilim Dublör 4.3 107

Jack Reacher: Asla Geri Dönme
2016 35 Aksiyon Dublör 6.1 116,999
2016 35 Aksiyon Dublör
Oyuncu
4.9 9,179

Kökler
2016 Dram Dublör 7.9 6,347
2016 35 Aksiyon Oyuncu 5.6 812

Kurtarıcı
2015 34 Gerilim Dublör 4.0 8,256
2015 34 Aksiyon Oyuncu 6.1 12,546
2015 34 Aksiyon Dublör 5.6 45,406

Kötülük Diyarı
2014 33 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.8 7,402
2014 Suç Dublör 6.8 12,072
2014 33 Aksiyon Oyuncu 5.4 2,335

Başkanların Uşağı
2013 32 Biyografi Dublör 7.2 100,977

Kaçış Planı
2013 32 Aksiyon Dublör 6.7 207,807
2013 32 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.5 96,827

G.I. Joe: Misilleme
2013 32 Aksiyon Dublör 5.8 163,874

İntikam Kurşunu
2012 31 Aksiyon Dublör 5.7 44,180

Evrenin Askerleri: İntikam Günü 3D
2012 31 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.0 17,960

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 31 Aksiyon Dublör 5.8 223,099
2012 31 Dram Dublör
Oyuncu
4.0 621

Ejder Göz
2012 31 Aksiyon Oyuncu 4.5 5,246

Tehlikeli Uçuş
2012 31 Aksiyon Dublör 3.9 3,472

Yeşil Fener
2011 30 Aksiyon Dublör 5.5 248,549
2011 30 Dram Oyuncu
Dublör
3.9 291
2011 30 Aksiyon Dublör 4.6 3,878
2011 30 Aksiyon Oyuncu 5.1 4,683

Mekanik
2011 30 Aksiyon Dublör 6.6 139,008
2010 29 Korku Dublör 4.8 1,646

Gizemli Ada
2010 29 Macera Dublör
Oyuncu
3.5 801

Efsanevi
2010 29 Dram Dublör 6.2 4,666
2010 Dram Dublör 8.2 12,309
2010 29 Aksiyon Dublör 3.9 2,682
Dizi Altyazıları
Vikings (8,436) True Detective (6,369) The Punisher (4,014) Supernatural (3,333) The Big Bang Theory (3,015) Gotham (2,328) The Blacklist (1,817) Outlander (1,623) Star Trek: Discovery (1,516) Luther (1,370)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019