Giriş Kayıt
Oren Hawxhurst

Oren Hawxhurst (37)


Dublör, Oyuncu

Oren Hawxhurst, 07 Temmuz 1981 New Orleans, Louisiana, ABD doğumlu dublör, oyuncu.

Kökler (2016), Efsanevi (2010), Blood Out (2011), Tehlikeli Uçuş (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Oren Hawxhurst
Doğum Tarihi: 07 Temmuz 1981
Doğum Yeri: New Orleans, Louisiana, ABD
Diğer Bir İsmi: Luke Hawx
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 36 Aksiyon Oyuncu 6.7 169,490
2017 36 Aksiyon Dublör
Oyuncu
8.1 518,935
2016 Gerilim Dublör 4.3 103

Jack Reacher: Asla Geri Dönme
2016 35 Aksiyon Dublör 6.1 113,673
2016 35 Aksiyon Dublör
Oyuncu
4.9 9,042

Kökler
2016 Dram Dublör 7.9 6,234
2016 35 Aksiyon Oyuncu 5.6 801

Kurtarıcı
2015 34 Gerilim Dublör 4.0 8,078
2015 34 Aksiyon Oyuncu 6.2 12,439
2015 34 Aksiyon Dublör 5.6 44,680

Kötülük Diyarı
2014 33 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.8 7,318
2014 Suç Dublör 6.8 11,756
2014 33 Aksiyon Oyuncu 5.4 2,301

Başkanların Uşağı
2013 32 Biyografi Dublör 7.2 100,148

Kaçış Planı
2013 32 Aksiyon Dublör 6.7 205,771
2013 32 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.5 95,920

G.I. Joe: Misilleme
2013 32 Aksiyon Dublör 5.8 162,802

İntikam Kurşunu
2012 31 Aksiyon Dublör 5.7 43,824

Evrenin Askerleri: İntikam Günü 3D
2012 31 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.0 17,831

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 31 Aksiyon Dublör 5.8 221,925
2012 31 Dram Dublör
Oyuncu
4.0 617

Ejder Göz
2012 31 Aksiyon Oyuncu 4.5 5,197

Tehlikeli Uçuş
2012 31 Aksiyon Dublör 3.8 3,441

Yeşil Fener
2011 30 Aksiyon Dublör 5.5 246,907
2011 30 Dram Oyuncu
Dublör
3.9 291
2011 30 Aksiyon Dublör 4.6 3,841
2011 30 Aksiyon Oyuncu 5.1 4,620

Mekanik
2011 30 Aksiyon Dublör 6.6 137,939
2010 29 Korku Dublör 4.8 1,627

Gizemli Ada
2010 29 Macera Dublör
Oyuncu
3.5 792

Efsanevi
2010 29 Dram Dublör 6.2 4,634
2010 Dram Dublör 8.2 12,205
2010 29 Aksiyon Dublör 3.9 2,666
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018