Giriş Kayıt
Kayo Oshima

Kayo Oshima


Animasyon

Kayo Oshima, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pokemon Zoroark'ın Gazabı
2010 Animasyon Animasyon 6.2 1,264
2005 Animasyon Animasyon 7.0 3,285
1999 Animasyon Animasyon 7.5 13,602
1998 Animasyon Animasyon 7.5 26,861
1994 Animasyon Animasyon 7.1 165
1993 Animasyon Animasyon 7.8 1,960
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (438,712) American Gods (3,265) Gotham (2,075) Into the Badlands (2,054) Supernatural (2,040) The Big Bang Theory (1,928) Vikings (1,700) This Is Us (1,118) The Blacklist (1,102) Arrow (1,073)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019