Giriş Kayıt
Mike Wendt

Mike Wendt (39)


Oyuncu

Michael Ryan Wendt, 22 Temmuz 1979 Lynnfield, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu.

Wicked Bites (2013) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Michael Ryan Wendt
Doğum Tarihi: 22 Temmuz 1979
Doğum Yeri: Lynnfield, Massachusetts, ABD
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pes Etme
2017 38 Biyografi Oyuncu 7.0 33,581

Kara Gün
2016 37 Suç Oyuncu 7.4 76,337
2016 37 Biyografi Oyuncu 6.8 22,005

Ayı Teddy 2
2015 36 Komedi Oyuncu 6.3 166,225

Yargıç
2014 35 Suç Oyuncu 7.4 163,174

Kaset İşi
2014 35 Komedi Oyuncu 5.1 100,655

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 34 Aksiyon Oyuncu 5.6 109,183

Ayı Teddy
2012 33 Komedi Oyuncu 6.9 538,975

İntikam Peşinde
2010 31 Suç Oyuncu 6.6 84,808

Suretler
2009 30 Aksiyon Oyuncu 6.3 163,476

Hayalet Sevgililerim
2009 30 Komedi Oyuncu 5.8 77,918

Pembe Panter 2
2009 30 Macera Oyuncu 5.6 39,155
2009 30 Komedi Oyuncu 5.3 144

Sakar Polis
2009 30 Aksiyon Oyuncu 5.2 95,417

Arkadaşımın Aşkı
2008 29 Komedi Oyuncu 5.9 40,809
2008 29 Biyografi Oyuncu 6.8 213,858

Süper Köpek
2007 28 Aksiyon Oyuncu 4.8 18,262

Muhteşem Münazaracılar
2007 28 Biyografi Oyuncu 7.6 53,323
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019