Giriş Kayıt
Motoi Takahashi

Motoi Takahashi


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Motoi Takahashi, görüntü yönetmeni, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 Animasyon Görüntü Yönetmeni 7.6 1,120
1994 Animasyon Görüntü Yönetmeni 7.8 1,436
1993 Animasyon Görüntü Yönetmeni 7.8 1,929
1991 Animasyon Kameraman 7.3 5,085
1991 Animasyon Görüntü Yönetmeni 6.8 4,253
1988 Animasyon Kameraman 7.4 841
1987 Animasyon Kameraman 6.5 914
1987 Animasyon Kameraman 7.1 4,576
Dizi Altyazıları
Vikings (11,580) True Detective (5,109) The Punisher (4,707) Luther (3,137) The Big Bang Theory (2,767) Supernatural (2,745) The Flash (1,950) Project Blue Book (1,920) Gotham (1,887) The Blacklist (1,723)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019