Giriş Kayıt
Aina O'Kane

Aina O'Kane


Özel Efekt, Makyaj, Oyuncu

Aina O'Kane, Özel efekt, makyaj, oyuncu.

Hayatım Yalan (2011), (2012) Ayı Teddy (2012), (2014) Maymun Kral (2014), (2006) Big Bad Wolf (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Aina S. O'Kane | Aina Olsen
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Çeşitli 6.0 533,830
2016 Komedi Oyuncu 7.7 91
2016 Aksiyon Çeşitli 7.0 358,089
2014 Aksiyon Özel Efekt 6.2 205,930

Maymun Kral
2014 Aksiyon Özel Efekt 4.9 4,393

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Özel Efekt 6.9 444,032

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Özel Efekt 7.2 693,773

Ayı Teddy
2012 Komedi Özel Efekt 6.9 538,767

Hayatım Yalan
2011 Komedi Özel Efekt 6.4 201,216
2009 Aksiyon Özel Efekt 5.8 328,423

İşte Spartalılar
2008 Komedi Çeşitli 2.8 97,463

Ben Efsaneyim
2007 Dram Makyaj 7.2 634,923

Geri Dönüşler
2007 Komedi Çeşitli 4.2 10,683
2007 Korku Makyaj 5.0 2,543

Destansı Bir Film
2007 Macera Çeşitli 2.4 97,846
2006 Komedi Özel Efekt 5.3 2,326
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (2,674) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,850) Black Mirror (1,634) Shingeki no kyojin (1,610) The Big Bang Theory (1,509) Vikings (1,196) Swamp Thing (1,137) Breaking Bad (1,009)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019