Giriş Kayıt
Ainsley Howard

Ainsley Howard


Oyuncu

Ainsley Elizabeth Howard, Preston, Lancashire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Gerçek İsmi: Ainsley Elizabeth Howard
Doğum Yeri: Preston, Lancashire, İngiltere, Birleşik Krallık
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Oyuncu 7.8 1,626
2011 Komedi Oyuncu 7.4 535
2010 Dram Oyuncu 7.5 3,633

Mum ve Dad
2008 Korku Oyuncu 5.9 5,402
2000 Dram Oyuncu 5.1 918
Dizi Altyazıları
True Detective (3,725) The Flash (2,595) Vikings (2,327) Shameless (2,191) Star Trek: Discovery (1,922) Project Blue Book (1,768) Inside No. 9 (1,683) Counterpart (1,642) This Is Us (1,288) The Big Bang Theory (1,183)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019