Giriş Kayıt
Eric Bannat

Eric Bannat


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Eric Bannat, yapımcı, yapım yöneticisi.

House of Cards (2013), Zor Ölüm 4.0 (2007), The Wire (2002), Tetikçi (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karavan
2017 Macera 0 6.6 4,788
2017 Dram Yapımcı 5.7 436
2016 Biyografi 0 6.7 64,430
2013 Dram 0 8.8 422,852
2013 Dram Yapımcı 5.6 864
2012 Komedi 0 8.2 34,432
2012 Biyografi 0 7.4 19,619
2012 Dram Yapımcı
Yapım Yöneticisi
6.0 1,962
2011 Komedi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
6.5 472

Nereden Biliyorsun
2010 Komedi 0 5.4 40,427

Ajan Salt
2010 Aksiyon 0 6.4 274,468
2010 Dram Yapımcı
0
6.0 632

Müzede Bir Gece 2
2009 Macera 0 6.0 157,658

Devlet Oyunları
2009 Suç 0 7.1 125,642
2009 Macera 0 6.6 8,014

Amerikan İlişkisi
2009 Dram 0 6.2 1,887

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon 0 7.1 367,918

Tetikçi
2007 Aksiyon 0 7.2 288,407
2002 Suç 0 9.3 238,922
Dizi Altyazıları
True Detective (6,985) Shameless (3,363) Vikings (2,719) Inside No. 9 (1,928) Shooter (1,599) Gotham (1,480) The Umbrella Academy (1,111) The Blacklist (1,046) Doom Patrol (885) The Big Bang Theory (872)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019