Giriş Kayıt
Lance R. Walters

Lance R. Walters


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Lance R. Walters, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

Gone (2017), Mafia (2011), The Knights of Prosperity (2007), (2016) I Am Wrath (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Sanat Bölümü 7.1 1,188
2017 Komedi Sanat Bölümü 7.4 2,116
2017 Korku Sanat Bölümü 4.6 3,191
2016 Dram Sanat Bölümü 7.2 84,934
2016 Dram Sanat Bölümü 5.3 5,735

Pastoral Amerika
2016 Suç Sanat Bölümü 6.1 12,616
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 10,985

Son Cadı Avcısı
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 84,759
2015 Komedi Sanat Bölümü 6.0 8,925

Foxcatcher Takımı
2014 Biyografi Sanat Bölümü 7.0 125,099

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 645,436
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 3,278

Kardeşim İçin
2013 Suç Sanat Bölümü 6.8 98,250
2013 Komedi Sanat Bölümü 6.4 2,033
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 8.4 74,759
2013 Gerilim Sanat Bölümü 4.2 1,863

Cankurtaran
2013 Dram Sanat Yönetmeni 5.6 13,294
2013 Korku Sanat Bölümü 4.0 1,529

Saksı Olmanın Faydaları
2012 Dram Sanat Bölümü 8.0 418,843

Yenilmezler
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 1,157,810

Aşk ve Para
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 38,240
2011 Suç Sanat Bölümü 4.1 505

Büyük Dövüş
2011 Dram Sanat Bölümü 8.2 399,911

Kaçış Planı
2010 Suç Sanat Bölümü 7.4 166,054

Durdurulamaz
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 171,511

Bu Kız Beni Aşar
2010 Komedi Sanat Bölümü 6.4 116,227

Kızlar Tarikatında Cinayet
2009 Korku Sanat Bölümü 5.2 26,824

Yol
2009 Macera Sanat Bölümü 7.3 205,851

Pembe Panter 2
2009 Macera Sanat Bölümü 5.6 38,746

Sevgililer Günü Katliamı
2009 Korku Sanat Bölümü 5.5 50,601

Garip Bir Aşk Öyküsü
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.6 164,405

Hayallerin Peşinde
2008 Dram Sanat Bölümü 7.3 176,448

Gezgin Pantolon Kardeşliği 2
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.2 25,083

Amerikan Gangsteri
2007 Biyografi Sanat Bölümü 7.8 363,667

Aşk Tarifi
2007 Komedi Sanat Bölümü 6.3 66,227
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 4,822
2007 Komedi Sanat Bölümü 7.9 1,290

Kirli Sırlar
2006 Dram Sanat Bölümü 6.7 93,878
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019