Giriş Kayıt
Blair Foster

Blair Foster


Yapımcı, Yönetmen

Blair Foster, yapımcı, yönetmen.

History of the Eagles Part One (2013), Sinatra: All or Nothing at All (2015), The Clinton Affair (2018), Rolling Stone: Stories from the Edge (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Belgesel Yapımcı 7.3 34
2022 Belgesel Yönetmen
Yapımcı
   
2020 Belgesel Yapımcı 7.7 1,841
2018 Belgesel Yönetmen
Yapımcı
8.0 914
2018 Belgesel Yapımcı 7.9 9,092
2017 Belgesel Yönetmen
Yapımcı
7.4 637
2017 Belgesel Yapımcı 7.3 7,717
2016 Belgesel Yapımcı 7.7 10,358
2015 Belgesel Yapımcı 8.0 2,474
2015 Belgesel Yapımcı 6.9 455
2014 Belgesel Yapımcı 7.4 1,488

Sırları Çalıyoruz: Wikileaks'in Hikayesi
2013 Belgesel Yapımcı 6.9 8,162
2013 Belgesel Yapımcı 8.2 2,799

Karanlık Gerçek
2012 Aksiyon Çeşitli 5.6 6,245

George Harrison: Fani Dünyaya Karşı
2011 Belgesel Yapımcı 8.1 12,536
2010 Belgesel 7.6 2,304

Karanlığa Taksi
2007 Belgesel Yapımcı 7.5 16,729
2007 Belgesel Çeşitli 8.2 8,613
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024