Giriş Kayıt
Bobby Mort

Bobby Mort


Senarist, Oyuncu, Yapımcı

Bobby Mort, senarist, oyuncu, yapımcı.

Loudermilk (2017), Scorched Earth (2018), Locked Down (2010), Beatdown (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Senarist 4.5 5,082
2017 Komedi Senarist
Yapımcı
7.9 14,848
2013 Oyuncu 6.9 397
2010 Aksiyon Senarist 4.2 2,648
2010 Aksiyon Senarist 4.5 1,228
2010 Aksiyon Senarist 3.6 1,105
2005 Korku Oyuncu 4.0 1,373
2005 Komedi Senarist 8.4 39,120
2004 Oyuncu 7.4 709
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024