Giriş Kayıt
Ha-yoon Song

Ha-yoon Song (32)


Oyuncu

Ha-yoon Song, 02 Aralık 1986 Güney Kore doğumlu oyuncu.

Bebek ve Ben (2008), Çaresiz (2012), Dasepo sonyo (2006), Ssam, Maiwei (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Aralık 1986
Doğum Yeri: Güney Kore
Burcu: Yay
Boyu: 1.60 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Oyuncu 7.1 161
2018 32 Oyuncu 6.9 235
2017 Komedi Oyuncu 8.2 1,157
2014 28 Dram Oyuncu 6.5 404
2014 Suç Oyuncu 6.8 28

Çaresiz
2012 26 Gizem Oyuncu 6.7 1,476
2012 Gizem Oyuncu 8.1 370
2011 25 Komedi Oyuncu 6.0 70
2010 Dram Oyuncu    
2009 23 Dram Oyuncu    
2009 23 Oyuncu 5.1 68
2008 22 Dram Oyuncu 6.6 90

Bebek ve Ben
2008 22 Aile, Komedi Oyuncu 6.7 1,513
2008 Aksiyon Oyuncu 6.7 27
2006 20 Komedi Oyuncu 6.0 870

Masum Adımlar
2005 19 Komedi Oyuncu 6.9 1,349
2004 Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019