Giriş Kayıt
Jacob Esquivel

Jacob Esquivel


Kameraman, Yapımcı, Oyuncu

Jacob Esquivel, kameraman, yapımcı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Korku Yapımcı 4.2 340

Lego Filmi
2014 Animasyon Çeşitli 7.8 299,920
2013 Belgesel Çeşitli 7.1 142

Dehşet Kaseti
2013 Korku Sanat Bölümü 6.1 32,927
2013 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.6 2,320
2010 Korku Yönetmen Asistanı 4.0 294
2009 Macera Kameraman 6.7 268
2009 Aksiyon Kameraman 5.3 498
2009 Komedi Kameraman 5.3 1,846
2007 Dram Sesler 7.0 263
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019