Giriş Kayıt
Laura Chinn

Laura Chinn


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Laura Chinn, oyuncu, senarist, yapımcı.

Grey's Anatomy (2005) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Laura Kenley Chinn | Laura Kenley
7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı 7.8 11,940
2015 Kısa Metraj Oyuncu 6.8 39
2015 Kısa Metraj Oyuncu 6.5 28
2015 Komedi Senarist 7.0 5,755
2014 Komedi Senarist 7.6 2,320

Büyük Dövüş
2011 Dram Oyuncu 8.2 405,532

Kader Ajanları
2011 Romantik Oyuncu 7.1 228,523
2010 Aksiyon Oyuncu 3.0 793
1963 Dram Oyuncu 6.7 3,996
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019