Giriş Kayıt
Jon Reisch

Jon Reisch


Görsel Efekt

Jon Reisch, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Arabalar 3
2017 Animasyon Görsel Efekt 6.8 57,745

İyi Bir Dinozor
2015 Animasyon Görsel Efekt 6.7 90,735

Sevimli Canavarlar Üniversitesi
2013 Animasyon Görsel Efekt 7.3 289,142

Yukarı Bak
2009 Animasyon Görsel Efekt 8.2 835,756

Ratatuy
2007 Animasyon Görsel Efekt 8.0 573,305

Mater ve Hayalet Işık
2006 Animasyon Görsel Efekt 6.6 6,739

Arabalar
2006 Animasyon Görsel Efekt 7.1 325,530
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (68,283) Supernatural (3,363) Star Trek: Discovery (2,408) The Flash (2,262) Into the Badlands (1,717) The Big Bang Theory (1,683) Arrow (1,635) Vikings (1,403) American Gods (1,265) This Is Us (1,257)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019