Giriş Kayıt
Valentin Baerlocher

Valentin Baerlocher


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Valentin Baerlocher, kameraman, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aile Kameraman 6.8 228

Eve Dönüş
2015 Dram Kameraman 6.3 125
2014 Dram Kameraman 6.8 126
2014 Dram Kameraman 7.1 313
2013 Aile Kameraman 6.1 312
2013 Dram Kameraman 6.2 80
2013 Belgesel Kameraman 6.6 41
2010 Korku Kameraman 6.5 2,503
2009 Suç Görüntü Yönetmeni 8.0 32

Davetsiz Gelen 2
2008 Korku Kameraman 4.9 2,982
Dizi Altyazıları
Vikings (3,176) Supernatural (3,017) Arrow (2,394) The Flash (1,950) Supergirl (1,112) La Casa de Papel (934) Counterpart (890) Friends (743) The Protector (727) Black Mirror (662)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018