Giriş Kayıt
Steve Silverie

Steve Silverie


Oyuncu

Steve Silverie, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Aksiyon Oyuncu 2.3 241
2010 Korku Oyuncu 3.2 1,840

Dünyanın Durduğu Gün
2008 Dram Oyuncu 5.5 152,305

Üvey Kardeşler
2008 Komedi Oyuncu 6.9 238,580
1997 Suç Oyuncu 7.1 1,930
1997 Aksiyon Oyuncu 4.3 91

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 5,036
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,347) Supernatural (3,923) The Big Bang Theory (2,429) The Flash (2,315) Shameless (1,904) Better Call Saul (1,837) Arrow (1,760) Titans (1,154) A Discovery of Witches (1,145) Manifest (1,067)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018