Giriş Kayıt
Steve Silverie

Steve Silverie


Oyuncu

Steve Silverie, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Aksiyon Oyuncu 2.3 181
2010 Korku Oyuncu 3.2 1,776

Dünyanın Durduğu Gün
2008 Dram Oyuncu 5.5 151,501

Üvey Kardeşler
2008 Komedi Oyuncu 6.9 236,791
1997 Suç Oyuncu 7.1 1,700
1997 Aksiyon Oyuncu 4.3 85

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,995
Film Altyazıları
Upgrade (6,508) Deadpool 2 (5,741) Skyscraper (3,062) Avengers: Infinity War (3,053) Tag (2,622) Adrift (2,337) Down a Dark Hall (1,821) The Endless (1,073) Ah-ga-ssi (738) Ready Player One (638)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,018) Castle Rock (2,005) The 100 (1,607) Sharp Objects (1,348) Preacher (1,182) Better Call Saul (1,092) Vikings (965) Suits (947) Westworld (931) Yellowstone (847)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018