Giriş Kayıt
Jodi Mancuso

Jodi Mancuso


Makyaj, Oyuncu

Jodi McGuire, makyaj, oyuncu.

Portlandia (2011), Staten Island Summer (2015), (1975) Saturday Night Live (1975), (2016) Baskets (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jodi McGuire
Diğer Bir İsmi: Jodie Mancuso
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Makyaj 7.5 8,692
2015 Komedi Makyaj 5.6 6,141
2015 Belgesel Oyuncu 6.7 307
2013 Komedi Makyaj 7.3 184
2011 Komedi Makyaj 7.8 16,437
1975 Komedi Makyaj 8.1 39,114
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (116,477) Chernobyl (39,146) The Big Bang Theory (4,338) The 100 (3,486) Killing Eve (2,944) The Blacklist (2,172) Vikings (1,686) Breaking Bad (1,526) Friends (1,229) The Flash (1,126)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019