Giriş Kayıt
Sheng Lo

Sheng Lo


Oyuncu

Sheng Lo, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Lo Sheng
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1984 Aksiyon Oyuncu 6.5 62
1980 Aksiyon Oyuncu 6.9 92
1979 Aksiyon Oyuncu 6.9 43
1979 Aksiyon Oyuncu 6.6 236

Sakat İntikamcılar
1978 Aksiyon Oyuncu 7.5 1,918
Dizi Altyazıları
True Detective (7,378) Vikings (3,784) Shameless (2,658) The Punisher (1,499) The Flash (1,442) Arrow (1,364) Outlander (1,363) The Big Bang Theory (1,301) Supernatural (1,144) Black Mirror (1,109)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019