Giriş Kayıt
Jacqueline MacInnes Wood

Jacqueline MacInnes Wood (31)


Oyuncu

Jacqueline MacInnes Wood, 17 Nisan 1987 Windsor, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu.

Nightmare at the End of the Hall (2008), Son Durak 5 (2011), Skyrunners (2009), (1987) Cesur ve Güzel (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Nisan 1987
Doğum Yeri: Windsor, Ontario, Kanada
Diğer Bir İsmi: Jacqueline MacInnes-Wood | M. Jacqueline Wood
Takma İsmi: Jacqui Mac
Burcu: Koç
Web Sitesi:
Boyu: 1.73 m
8.3 (3 Oy)
  • Currently 166.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Oyuncu 8.2 1,743
2013 26 Suç Oyuncu 5.5 386

Son Durak 5
2011 24 Korku Oyuncu 5.9 96,964
2010 23 Dram Oyuncu 5.1 349
2009 22 Aile Oyuncu 5.0 993
2008 21 Dram Oyuncu 4.8 593

Cesur ve Güzel
1987 Dram Oyuncu 3.6 6,424
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,180) This Is Us (2,445) American Gods (2,189) Gotham (1,920) Vikings (1,259) Star Trek: Discovery (1,140) The Flash (1,061) The Blacklist (894) Into the Badlands (673) The OA (653)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019