Giriş Kayıt
Bahareh Azimi

Bahareh Azimi


Senarist

Bahareh Azimi, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

99 Ev
2014 Dram Senarist 7.1 26,721
2009 Kısa Metraj 7.7 1,067

Hosçakal Solo
2008 Dram Senarist 7.4 5,388

Küçük Çırak
2007 Dram Senarist 7.3 3,871
2005 Dram 7.1 2,857
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (2,253) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,748) Shingeki no kyojin (1,559) Black Mirror (1,547) The Big Bang Theory (1,422) Vikings (1,139) Swamp Thing (1,114) Agents of S.H.I.E.L.D. (936)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019