Giriş Kayıt
Bahareh Azimi

Bahareh Azimi


Senarist

Bahareh Azimi, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

99 Ev
2014 Dram Senarist 7.1 25,941
2009 Kısa Metraj 7.7 1,054

Hosçakal Solo
2008 Dram Senarist 7.4 5,341

Küçük Çırak
2007 Dram Senarist 7.3 3,837
2005 Dram 7.1 2,827
Dizi Altyazıları
Vikings (8,436) True Detective (6,369) The Punisher (4,014) Supernatural (3,333) The Big Bang Theory (3,015) Gotham (2,328) The Blacklist (1,817) Outlander (1,623) Star Trek: Discovery (1,516) Luther (1,370)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019