Giriş Kayıt
Philippe Malka

Philippe Malka


Animasyon

Philippe Malka, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Animasyon Animasyon 7.9 3,672

Ayı Kardeş
2003 Animasyon Animasyon 6.8 83,644

Orman Çocuğu 2
2003 Macera Animasyon 5.4 13,354

Atlantis: Kayıp İmparatorluk
2001 Animasyon Animasyon 6.9 89,057

Şaşkın İmparator
2000 Animasyon Animasyon 7.3 154,325
1999 Animasyon Animasyon 7.2 31,442
1999 Animasyon Animasyon 7.3 174,716

Herkül
1997 Animasyon Animasyon 7.3 174,948

Notre Dame'ın Kamburu
1996 Animasyon Animasyon 6.9 122,634

Gufi ile Oğlu
1995 Animasyon Animasyon 6.8 39,654
Dizi Altyazıları
Vikings (10,271) Supernatural (4,064) Titans (2,195) The Gifted (1,728) The Big Bang Theory (1,356) Manifest (1,204) La Casa de Papel (1,200) Black Mirror (1,176) Peaky Blinders (1,117) Doctor Who (991)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018