Giriş Kayıt
Sonny Gerasimowicz

Sonny Gerasimowicz


Sanat Bölümü, Özel Efekt, Makyaj, Oyuncu

Sonny Gerasimowicz, sanat bölümü, Özel efekt, makyaj, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aşk
2013 Dram Sanat Bölümü 8.0 461,887
2012 Komedi Makyaj 5.9 4,760
2011 Kısa Metraj 7.7 868
2010 Kısa Metraj Sanat Bölümü 5.2 200
2010 Kısa Metraj Özel Efekt
Sanat Bölümü
7.9 7,072

Arkadaşım Canavar
2009 Macera Sanat Bölümü
Oyuncu
6.8 96,156
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (358,843) Supernatural (3,183) The Big Bang Theory (2,646) American Gods (2,395) Star Trek: Discovery (1,691) Gotham (1,569) Vikings (1,551) This Is Us (1,190) The Blacklist (848) The Flash (837)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019