Giriş Kayıt
Kate Hickey

Kate Hickey


Editör, Editör, Kameraman

Kate Hickey, editör, editör, kameraman.

Nick ve Norah'nın Bitmeyen Şarkıları (2008), Patenci Kızlar (2009), İngilizce Hocası (2013), Paradise (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ah Lucy!
2017 Komedi Editör 6.8 2,040

Herkül: Efsane Başlıyor
2014 Aksiyon Editorial Department 4.2 49,898
2013 Belgesel Kameraman 6.9 76
2013 Komedi Editorial Department    

İngilizce Hocası
2013 Komedi Editorial Department 5.8 10,969
2013 Komedi Editör 7.0 65
2013 Komedi Editorial Department 4.9 3,226
2012 Komedi Editorial Department
Editör
7.3 60,314
2011 Dram Editorial Department 6.2 439

Hırsızlar Şehri
2010 Suç Editorial Department 7.6 318,551
2010 Komedi Editorial Department 5.4 573

Patenci Kızlar
2009 Dram Editorial Department 6.9 60,806

Nick ve Norah'nın Bitmeyen Şarkıları
2008 Komedi Editorial Department 6.7 83,605

Çılgın Rekabet
2008 Komedi Editorial Department 5.7 17,445

Cezalandırıcı
2007 Aksiyon Editorial Department 5.2 2,142

Bölük Pörçük Yaşamlar
2007 Dram Editorial Department 7.1 2,170

Lanetli Elmas
2007 Aksiyon Editorial Department 4.2 1,626
Dizi Altyazıları
True Detective (3,686) The Flash (2,568) Vikings (2,256) Shameless (2,158) Star Trek: Discovery (1,871) Project Blue Book (1,736) Inside No. 9 (1,665) Counterpart (1,617) This Is Us (1,229) The Big Bang Theory (1,133)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019