Giriş Kayıt
Chris Scheid

Chris Scheid


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Set Dekoratörü

Chris Scheid, sanat bölümü, sanat yönetmeni, set dekoratörü.

My Scientology Movie (2015), Love at the Christmas Table (2012), Raven's Touch (2015), (2014) Görkemli Hayaller (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Sanat Yönetmeni 6.0 662
2016 Komedi Sanat Bölümü 5.8 402
2016 Fantastik Sanat Yönetmeni 4.3 2,470
2016 Macera Set Dekoratörü 5.8 116
2015 Belgesel Sanat Bölümü 6.7 10,377
2015 Dram Sanat Bölümü 4.2 545
2015 Dram Sanat Yönetmeni 4.3 319

Görkemli Hayaller
2014 Dram Sanat Bölümü 6.8 3,115
2013 Gerilim Sanat Bölümü 5.2 889
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.5 1,625
2012 Gerilim Sanat Bölümü 4.8 327
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (1,969) Arrow (1,592) Outlander (1,255) Supernatural (1,101) Better Call Saul (929) Titans (896) The Last Ship (889) La Casa de Papel (882) Doctor Who (794) Kidding (649)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018