Giriş Kayıt
Chris Scheid

Chris Scheid


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Set Dekoratörü

Chris Scheid, sanat bölümü, sanat yönetmeni, set dekoratörü.

My Scientology Movie (2015), Love at the Christmas Table (2012), Raven's Touch (2015), (2014) Görkemli Hayaller (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Sanat Yönetmeni 6.0 695
2016 Komedi Sanat Bölümü 5.8 417
2016 Fantastik Sanat Yönetmeni 4.3 2,545
2016 Macera Set Dekoratörü 5.9 119
2015 Belgesel Sanat Bölümü 6.7 10,554
2015 Dram Sanat Bölümü 4.2 557
2015 Dram Sanat Yönetmeni 4.3 323

Görkemli Hayaller
2014 Dram Sanat Bölümü 6.8 3,211
2013 Gerilim Sanat Bölümü 5.2 898
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.5 1,861
2012 Gerilim Sanat Bölümü 4.8 327
Dizi Altyazıları
True Detective (7,525) Vikings (4,035) Shameless (2,726) The Flash (1,665) The Punisher (1,573) Arrow (1,427) Outlander (1,393) The Big Bang Theory (1,348) Supernatural (1,192) Black Mirror (1,159)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019