Giriş Kayıt
Kunal Nayyar

Kunal Nayyar (37)


Oyuncu

Kunal Nayyar, 30 Nisan 1981 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

2011 yılının Aralık ayında Neha Kapur ile evlendi.

Dr. Cabbie (2014), The Big Bang Theory (2007), Consumed (2015), (2012) Buz Devri 4 : Kıtalar Ayrılıyor (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Nisan 1981
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Kunal Nayyer
Burcu: Boğa
Boyu: 1.71 m
8.8 (36 Oy)
  • Currently 175.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (34)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Oyuncu 6.2 1,342

Troller
2016 35 Animasyon Oyuncu 6.5 61,191
2015 34 Dram Oyuncu 5.6 1,522
2015 Komedi Oyuncu 6.3 4,155
2014 Komedi Oyuncu 5.7 285
2014 33 Gizem Oyuncu 5.4 4,444
2014 33 Komedi Oyuncu 6.5 3,154
2012 Komedi Oyuncu 6.2 2,067

Buz Devri 4 : Kıtalar Ayrılıyor
2012 31 Animasyon Oyuncu 6.6 170,919
2010 Komedi Oyuncu 8.1 20,336
2007 Komedi Oyuncu 8.2 627,493
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,744
2003 Komedi Oyuncu 7.2 13,235
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,213) Bohemian Rhapsody (4,052) A Star Is Born (3,919) IO (2,234) Close (2,046) Suspiria (1,922) The Girl in the Spider's Web (1,586) Keepers (1,376) Venom (1,192) Museo (1,159)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,171) True Detective (7,679) The Punisher (3,424) Luther (3,304) The Flash (2,420) The Big Bang Theory (2,254) Supernatural (1,760) The Blacklist (1,747) Project Blue Book (1,570) Black Mirror (1,380)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019