Giriş Kayıt
Kunal Nayyar

Kunal Nayyar (37)


Oyuncu

Kunal Nayyar, 30 Nisan 1981 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

2011 yılının Aralık ayında Neha Kapur ile evlendi.

Dr. Cabbie (2014), The Big Bang Theory (2007), Consumed (2015), (2012) Buz Devri 4 : Kıtalar Ayrılıyor (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Nisan 1981
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Kunal Nayyer
Burcu: Boğa
Boyu: 1.71 m
8.7 (35 Oy)
  • Currently 174.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (34)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Oyuncu 6.2 1,212

Troller
2016 35 Animasyon Oyuncu 6.5 59,557
2015 34 Dram Oyuncu 5.6 1,494
2015 Komedi Oyuncu 6.5 3,866
2014 Komedi Oyuncu 5.7 284
2014 33 Gizem Oyuncu 5.4 4,395
2014 33 Komedi Oyuncu 6.5 3,154
2012 Komedi Oyuncu 6.2 2,049

Buz Devri 4 : Kıtalar Ayrılıyor
2012 31 Animasyon Oyuncu 6.6 167,852
2010 Komedi Oyuncu 8.1 20,026
2007 Komedi Oyuncu 8.2 614,716
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,647
2003 Komedi Oyuncu 7.2 12,907
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018